Salutació de l'Alcalde

El nostre compromís. 2019 - 2023

En nom meu i dels meus companys en el govern municipal, el Marc, la Mercè i la Rosa, volem agrair a tots els veïns i veïnes de Talamanca la confiança que ens han dipositat, i que acceptem de bon grat i ens empeny a continuar junts al servei del nostre poble.

Com ja deia a l’acte de presentació de la nostra candidatura, la meva aportació a aquest equip durant aquest mandat que ara iniciem és l’experiència en el coneixement del poble i el seu terme municipal, l’experiència en el funcionament i relació amb les diferents administracions públiques en benefici del poble, experiència que tinc l’expressa voluntat de transmetre als meus companys. I d'altra banda, i com no podia ser d'una altra manera, també dedicaré els meus esforços a acompanyar tots els projectes que hem iniciat i preparat durant l’anterior mandat.

Aquesta experiència de què parlava, l'he adquirit en els 32 anys de dedicació i servei al poble que tant estimo, 16 anys com a regidor i 16 com a alcalde. En aquests anys, amb els diferents equips que hem estat amb responsabilitats de govern, hem transformat i modernitzat Talamanca. L’hem dotat de serveis i infraestructures que no existien, cosa de la que em sento molt orgullós i en part responsable. Per això vull agrair un cop més als alcaldes i regidors amb els que he treballat durant aquest anys la seva tasca i dedicació al poble. Una llista de noms llarga, i que tenen el nostre record i agraïment més sincer.

Aquest equip de govern amb què iniciem el mandat és del tot divers i transversal, recull les diferents sensibilitats del poble, aporta noves idees i saba nova, i és una garantia que es governarà per a tothom, atenent les diferents necessitats dels seus veïns i veïnes.

El nostre màxim objectiu és el bé comú i el benestar de tothom, i ens comprometem a treballar per aconseguir que, pas a pas, el nostre poble sigui un lloc millor per viure-hi, estiuejar-hi o visitar-lo. Ens sentim privilegiats de poder intentar-ho.

Per això volem mantenir i millorar el nivell de qualitat del que ja hem aconseguit en aquestes darreres dècades, però també dotar-nos de noves infraestructures i serveis. 

Tenim  més il·lusió que mai per seguir sumant, com deiem en el nostre programa, per treballar i aconseguir millores per Talamanca. Perquè volem un poble harmoniós, agradable, confortable i atractiu.

En aquest mandat que comencem dotarem al poble de més serveis. Entre d'altres, i tal i com recollíem en el programa, tirarem endavant l’urbanització per a vianants del tram urbà de la carretera BV-1221 del Castell a la plaça del Raval; la primera fase del Casal de la Quintana, per poder així gaudir d'un equipament amb les millors condicions; tirarem endavant també el projecte de bombament de les aigües residuals de l’est del poble fins a la depuradora; afegirem una pista de pàdel a la zona esportiva; promourem un nou sistema de gestió del Casal del Poble; implementarem el pressupost municipal participatiu; i, de ben segur, moltes més coses.

Serem fidels als compromisos que vam contraure amb tot el poble, i farem tot el que estigui a les nostres mans per complir tots i cadascun dels punts del nostre programa.

I tot això ho farem amb claredat, transparència, fermesa, compromís, responsabilitat, austeritat, esforç, dedicació i sacrifici, i tenint sempre les portes obertes per a tothom que vulgui treballar sincerament per el nostre poble.Josep Tarín Canales
Alcalde 

Darrera actualització: 10.07.2019 | 18:41
Darrera actualització: 10.07.2019 | 18:41