Torna el Bus Parc

Divendres, 19 d'octubre de 2018 a les 00:00

Des de divendres 12 d'octubre s'ha recuperat el servei del Bus Parc, que permet accedir al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac amb transport públic. En el cas de Talamanca, hi ha tres autobusos al dia des de l'estació Nord de la Renfe de Terrassa fins el nostre poble. Els horaris de sortida des de Terrassa són les 9:40, les 14:40 i les 16:40. Els trajectes de tornada des de Talamanca són a les 10:50, 15:30 i 17:30. Podeu consultar totes les parades al document adjunt.

El servei és dissabtes, diumenges i festius (excepte Nadal i Cap d'Any).

A banda de la millora del servei, s’han habilitat dos aparcaments: a una illeta del davant dels Mossos i l’altra a les Pedritxes, davant del club d'hockei.

ATENCIÓ: La benzinera Q8 de la sortida de Terrassa no és aparcament ni parada. Per temes de seguretat no s’hi pot aparcar. La parada és pràcticament davant els Mossos.

Els excursionistes iniciar les seves rutes a les parades que s'han establert tenint en compte les sortides principals d'itineraris: Torre de l’Àngel, la Barata, Alzina del Salari, Coll d'Estenalles...

Fins el 28 d’octubre s’ha previst la presència d’informadors als dos aparcaments mencionats per informar els usuaris, donar a conèixer el projecte i resoldre els dubtes que calgui.

Darrera actualització: 19.10.2018 | 13:06