BAN - Estat d'alerta per sequera

Divendres, 29 de juliol de 2022 a les 00:00

BAN

ESTAT D’ALERTA PER SEQUERA

 

En data 26/07/2022 l’Agència Catalana de l’Aigua ha publicat al DOGC la Resolució ACC/2374/2022 per la qual es declara l’entrada en alerta per sequera hidrològica de diferents municipis de Catalunya, entre els quals hi ha Talamanca. Aquesta declaració implica diferents limitacions en relació al consum d’aigua:

REGS

El reg de jardins i zones verdes, tant de caràcter públic com particular, ha de fer-se només en l’horari de menor insolació (de 20h a 8h). El reg ha de ser el mínim indispensable adaptant-se en tot moment a les condicions de temperatura i humitat. El reg dels jardins particulars es pot realitzar, com a màxim, dos dies cada setmana.

NETEJA

Es prohibeix als particulars la neteja de carrers, paviments, façanes i similars utilitzant mànigues d’aigua o altres sistemes que utilitzin una làmina d’aigua per arrossegar la brutícia. Els serveis municipals han de realitzar la neteja amb la mínima despesa d’aigua indispensable.

Es prohibeix la utilització d’aigua per a l’eliminació de pols i matèria en suspensió a l’aire.

La neteja de qualsevol tipus de vehicle queda limitada a vidres, miralls, retrovisors, llum i plaques de matrícula mitjançant l’ús d’esponja i galleda.

PISCINES

Només es permet el reompliment parcial de piscines amb sistema de recirculació d’aigua, en les quantitat indispensables per reposar les pèrdues d’aigua i garantir-ne la qualitat sanitària.

 

L’ALCALDESSA

ROSA M. VERNEDA RABELL

 

Talamanca, a 29 de juliol de 2022

Darrera actualització: 29.07.2022 | 13:35