BAN INFORMATIU OMPLIMENT DE LA PISCINA

Dilluns, 17 de juliol de 2023 a les 00:00

En relació a la problemàtica de disponibilitat d’aigua i les seves repercussions en l’ompliment de la piscina, des de l’Ajuntament de Talamanca es vol informar la població de la situació actual i de la reunió d’urgència mantinguda el passat dissabte 15 de juliol al vespre amb la Junta Directiva del Club Esportiu Talamanca.

En aquesta reunió els representants del Club van informar que del dia 17 al 21 o 22 de juliol han contractat 4 cubes diàries per omplir la piscina.

Aquestes cubes han de buidar mitjançant desplegament de mànega d’uns 100 metres des del carrer de la Zona Esportiva amb el carrer El Serrat fins a la piscina.

Per tal de garantir la seguretat de la ciutadania, l’Ajuntament senyalitzarà la zona d’actuació dels camions-cubes i hi col·locarà tanques.

Durant aquest cap de setmana des de l’Ajuntament s’ha visitat personalment tots i cadascun dels veïns i veïnes dels carrers afectats presents als seus domicilis per informar-los d’aquesta actuació i de les molèsties que pugui ocasionar.

Des de l’Ajuntament de Talamanca es mantindrà informada la població de totes les novetats que es vagin produint.

 

Talamanca, a 17 de juliol de 2023

Darrera actualització: 17.07.2023 | 11:52