BAN INFORMATIU SOBRE MESURES DE PREVENCIÓ DEL CORONAVIRUS

Divendres, 13 de març de 2020 a les 00:00

Degut a la situació actual, des de l’Ajuntament de Talamanca s’ha decidit impulsar les següents mesures de prevenció per ajudar a evitar la propagació del Covid-19. Aquestes mesures seran vigents des d’avui 13 de març fins al proper 29 de març, amb possibilitat de pròrroga en funció de l’evolució de la situació i de les indicacions del Govern de la Generalitat:

  • Suspendre totes les activitats recreatives, de qualsevol tipus, que es realitzin a la via pública.
  • Recomanar a la ciutadania i a les entitats que evitin les activitats que impliquin concentracions de persones.
  • El Casal del Poble romandrà tancat durant tot aquest període.
  • El Cementiri municipal romandrà tancat al públic i només s’obrirà en cas d’haver-hi d’oficiar algun enterrament.
  • El Punt d’Informació (equipament vinculat a la Diputació de Barcelona) romandrà tancat durant tot aquest període.
  • Les oficines municipals aturen tota l’atenció presencial, per responsabilitat davant la ciutadania i també davant dels seus empleats públics, i per afavorir la conciliació d’aquests durant l’episodi actual. Recordem que tots els tràmits que es fan presencialment també es poden fer mitjançant els tràmits electrònics del web municipal (www.talamanca.cat). Per altra banda, el telèfon 636 89 55 30 estarà operatiu per a atenció ciutadana telefònica durant tot l’episodi.

Recordem que totes les mesures tenen caràcter preventiu i estan destinades a evitar una major propagació de la malaltia, i segueixen les recomanacions del Govern de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, recomanem a la ciutadania que s’informi exclusivament a través dels canals oficials de la Generalitat de Catalunya, especialment del Departament de Salut i Protecció Civil.

Per últim, des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Talamanca  demanem a la ciutadania paciència i tranquil·litat i agraïm per avançat la col·laboració i la comprensió de tothom.

 

Talamanca, 13 de març de 2020

Darrera actualització: 13.03.2020 | 10:30