L'Ajuntament estrena web

Dijous, 11 de maig de 2017 a les 11:50

Es posa en marxa la nova plana web, més moderna, àgil i preparada per esdevenir un punt d’interacció i informació entre la ciutadania i l’Ajuntament.

El nou web municipal presenta millores substancials, sobretot pel que fa a accessibilitat i facilitat d'ús, ja que ara és molt més intuïtiva. Per altra banda, permet accedir amb menys clicks a serveis, directoris d'adreces i recursos municipals.

Des d'aquesta setmana, la web de l'Ajuntament de Talamanca (www.talamanca.cat) ha fet un canvi d'imatge.

El nou disseny en permet la consulta des de diferents dispositius (ordinadors, mòbils, tauletes...) sense que es perdi navegabilitat, responent així a les noves tendències d'accés a continguts on-line.

La nova pàgina web neix ja amb més continguts que l'anterior i molts apartats d'informació oficial institucional enllaçats directament amb el Portal de Transparència municipal. Amb tot, especialment en aquest apartat, queda feina per fer i aquesta s'anirà fent així que sigui possible. Qualsevol persona que detecti errors i/o trobi a faltar alguna cosa pot comunicar-ho al correu electrònic talamanca@diba.cat.

El nou web ha sigut possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona i al seu suport tècnic.

Darrera actualització: 12.05.2017 | 08:50