Recomanacions del Govern en relació al coronavirus

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

Davant l’escenari de crisi sanitària derivat de la infecció pel nou coronavirus, les principals institucions del país estan fent un seguiment constant de l’evolució i extensió de la malaltia.

Des de l'Ajuntament us fem arribar les darreres indicacions del Departament de Salut, que treballa en coordinació amb el Ministeri de Sanitat, i del Govern de la Generalitat. És indubtable que a aquesta situació hi hem de fer front amb la major responsabilitat i implicació de totes les parts, i amb mesures coordinades.

Caldrà seguir atentament les indicacions de les autoritats sanitàries, ja que poden anar variant en funció de l’evolució de la propagació del virus.

Per tot plegat, l'Ajuntament recomana ajornar aquelles activitats que impliquin aglomeracions o una mobilitat no imprescindible, amb l’objectiu de minimitzar riscos de cara a la propagació del virus. En relació a les activitats organitzades per l'Ajuntament o amb la seva col·laboració, anirem informant puntualment, però es preveu que totes elles s'anul·lin.

A la imatge de la columna dreta hi trobareu les darreres recomanacions del Govern.

Darrera actualització: 12.03.2020 | 12:54