Servei de suport a la ciutadania en tramitació electrònica

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 00:00

La Diputació de Barcelona impulsa un servei de suport a la ciutadania per a l'impuls de la tramitació electrònica en diferents matèries.

Les autoritats estan adoptant mesures de tot ordre de suport a les famílies, les empreses i els/les autònoms/es adreçades a minimitzar l’impacte social i econòmic derivats de l’estat d’alarma per COVID19.

Per poder beneficiar-se de totes aquestes mesures els ciutadans/es, empresaris/àries i autònoms/es, necessiten fer tràmits i requereixen de documentació que han de facilitar diferents administracions.

La situació de confinament parcial i la necessitat de mantenir les mesures de distància social i de reduir, en la mesura del possible, la mobilitat recomanen afavorir la realització de tràmits de forma telemàtica. La realització de tràmits de forma telemàtica amb l’administració però, exigeix de coneixements, sistemes d’autenticació i habilitats que molts ciutadans i ciutadanes no tenen assolits. Donar-los suport en aquesta relació telemàtica és l’objectiu d’aquest servei que Diputació de Barcelona activa temporalment amb caràcter extraordinari i amb destinataris finals  la ciutadania, ja siguin particulars, empreses o entitats.

Telèfon: 934020606

Mail: tramits@diba.cat o 

Disponibilitat del servei: del 8 de juny al 24 de juliol. 

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 18h del 8 de juny al 17 de juliol

*Horari especial del 20 al 24 de juliol de 9 a 14h 

Darrera actualització: 22.06.2020 | 13:29