Festes i fires

Revetlla de Sant Joan

Revetlla de Sant Joan. Organitza el Club Esportiu de Talamanca

Revetlla de Sant Jaume

Revetlla de Sant Jaume. A partir de les 23:00h a la Plaça del Raval. Organitza la Comissió de festes i l'Ajuntament de Talamanca.

Festa Major 2017

Festa Major de Talamanca. Del 12 al 15 d'agost. Organitza la Comissió de festes i l'Ajuntament de Talamanca.

Equitardor

Enguany els propers 7 i 8 d'octubre, se celebrarà a Talamanca una nova edició de l'Equitardor. Al matí, fira de productes artesanals i durant tot el dia hi haurà un conjunt d'activitats del món dels cavalls i el turisme eqüestre amb l'important patrimoni artístic, històric i natural de Talamanca. Organitza l'Ajuntament de Talamanca amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Concurs de Pessebres al Carrer

Vist l'èxit del Concurs de Pessebres al Carrer de l'any passat, arriba la segona edició, del 2 de desembre al 7 de gener del 2018. Per una banda, hi haurà el concurs artístic, on es premiaran els dos millors pessebres, escollits per un jurat popular i per altra banda, hi haurà un sorteig a Instagram amb l’etiqueta #pessebrestalamanca, i el premi serà per a la fotografia més votada.

Organitza Mercè Soteras, Gemma Ustrell, Pere Gràcia i l'Ajuntament de Talamanca amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:38
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:38