Ple ordinari de l'Ajuntament de Talamanca

Dijous, 21 de maig de 2020 de 20.00 h a 21.00 h

Per poder garantir les mesures de seguretat en relació al Covid-19, el Ple es farà a la Biblioteca del Casal del Poble.

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació de l’acta de la sessió de 13 de febrer de 2020.          

2.- Donació de compte dels decrets d’alcaldia, del núm. 10/2020 fins al 25/2020.

3.- Proposta d’aprovació del Conveni amb la Diputació de Barcelona per l’Assumpció de la Gestió Informatitzada de la Nòmina dels Empleats dels Ens Locals (AGINEEL).

4.- Proposta d’aprovació del Conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Talamanca per a la gestió del projecte “Recuperem la memòria popular de la vinya i el vi”.

5.- Proposta d’aprovació del Conveni de col·laboració a formalitzar entre la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments de Manresa, Mura, Navarcles, El Pont de Vilomara i Rocafort, Sant Fruitós de Bages, Sant Llorenç Savall i Talamanca i l’Associació de propietaris forestals Valls del Montcau per a la prevenció d’incendis forestals mitjançant el foment de la gestió forestal estratègica.

6.- Proposta d’aprovació i d’adhesió al Manifest de la Federació Catalana d’Associacions de Propietaris Forestals (BOSCAT) respecte a la proposició de llei de la creació de l’Agència Catalana de la Natura

7.- Proposta d’aprovació de la moció pel trasllat dels elements de gimnàs en desús de la parcel·la 27 polígon 6 al club esportiu municipal de Talamanca, presentada pel Grup Municipal FEM TALAMANCA-AM.

8.- Proposta d’aprovació de la moció per l’adequació, millor i manteniment dels espais municipals destinats a la recollida selectiva de residus de Talamanca, presentada pel Grup Municipal FEM TALAMANCA-AM.

9.- Proposta d’aprovació de la moció per clarificar les presumptes irregularitats comeses per la monarquia espanyola, presentada pel Grup Municipal FEM TALAMANCA-AM.

10.- Proposta d’aprovació de la moció per l’aprofitament de les piscines del club esportiu municipal de Talamanca, presentada pel Grup Municipal FEM TALAMANCA-AM.

11.- Assumptes sobrevinguts.

12.- Precs i preguntes.

Biblioteca

Raval, 4 - 08278 Talamanca - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Sr. Toni Surdé
Horari:  
Dimarts, dijous i dissabte de 17:15 a 19:15 hores.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.05.2020 | 11:10